Rádió távirányítású drónnal vagy (multi)copterrel történő videózás (demovideók a kezdőoldalon láthatók):

        Az általunk használt multicoptereken (bár alapból is nagyon stabil) kamerastabilizátor, gimbal gondoskodik a megfelelő képminőségről.
         Szép felvételek készítéséhez minimum két ember szükséges: pilóta és operatőr. A pilóta a gépet irányítja, az operatőr a kamerát kezeli, általában a pilóta rádióval kommunikál az operatőrrel, hogy merre irányítsa a multicoptert. Az operatőr a földön egy monitoron nyomon követheti, hogy mit lát a multicopteren levő kamera és így könnyebben megkomponálhatók a felvételek. Természetesen a  megrendelő, rendező is folyamosan látja a monitort és adhat instrukciókat a megfelelő beállításokhoz.
         Autóval is (a pilóta a tetőablakban állva irányít) lehet követni a multicoptert, így akár több kilométeren keresztül folyamatos felvétel készíthető. A hőmérséklet nem, a szél kicsit befolyásolhatja  a felvétel minőségét.
        Emberek, autók, folyók, tavak felett, illetve közelében is megoldható  a repülés a megfelelő egyeztetés és biztonsági szabályok betartása mellett. Lehetséges szemüvegen keresztül -nem szükséges a vizuális kapcsolat a repülőeszközzel- is vezérelni a drónt, így az eddig 50-100 méteres repülési távolság 5-10-szeresére is növelhető.
         A quadrocopter egy töltéssel általában 5-10 percet  képes repülni. Az akkumulátor gyorsan cserélhető benne, így folyamatosan a levegőben tud maradni, vagyis megoldható az állandó munka. Óránként kb. 30-40 perc repüléssel lehet számolni. 1 munkanap 8 órát jelent, túlóra esetén minden további megkezdett óra 20,000 Ft+Áfa.

Áraink nagyobb méretű multicopter esetén DJI X-3 vagy Sony GH-4 kamerával (full HD vagy  4K minőség):
   Fél napra (4 óra):140.000 Ft +Áfa.
    1 nap : 200,000 Ft+Áfa

Áraink kisebb méretű multicopter esetén Go Pro-3 kamerával (szintén full HD, de kisebb méretű optikával):
    Fél napra (4 óra)100.000 Ft +Áfa.
     1 nap : 140,000 Ft+Áfa

     Kiszállási díj Budapest és Komárom megyében ingyenes, egyébként 70 Ft+Áfa/km.

   Megoldható RED-del is a videofilm készítés, ajánlatot kérjen emailben vagy telefonon.

SkyCam Team

www.skycam.hu
info@skycam.hu
+36-70-241-18-17